Szerző: Starkné Szabó Eszter Javában tart a friss zöldségek szezonja: zamatos paprika, illatozó paradicsom, cukkini, padlizsán…ezekből érdemes bespájzolni télre is, hogy bármikor újra élvezhessük a nyár ízeit. Az alábbi zöldséges tésztaszószt üvegben, száraz dunszttal tartósítottam, természetesen mindenféle adalékanyag és tartósítószer nélkül. Az üvegben csak a friss, üde zöldségek és a zöldfűszerek vannak, némi olívaolaj társaságában…. Tovább »
Zöldséges tésztaszósz üvegben – télre is
Szerző: Starkné Szabó Eszter Javában tart a friss zöldségek szezonja: zamatos paprika, illatozó paradicsom, cukkini, padlizsán…ezekből érdemes bespájzolni télre is, hogy bármikor újra élvezhessük a nyár ízeit. Az alábbi zöldséges tésztaszószt üvegben, száraz dunszttal tartósítottam, természetesen mindenféle adalékanyag és tartósítószer nélkül. Az üvegben csak a friss, üde zöldségek és a zöldfűszerek vannak, némi olívaolaj társaságában…. Tovább »
Szerző: Starkné Szabó Eszter Az egészséges táplálkozás nálunk ott kezdődik, hogy tudatosan figyelek arra, hogy milyen élelmiszerekből, alapanyagokból készült ételeket teszek az asztalunkra. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a nagyszülők vidéken élnek, így biztos forrásból jutunk az alapvető élelmiszerek egy részéhez. Vásárláskor pedig nagyon odafigyelek arra, hogy milyen minőségű, összetételű és nem utolsó sorban…
Szerző: Starkné Szabó Eszter Sokat foglalkoztat a kérdés: Mikor, illetve mitől kerek egy ember élete? Kerek, azaz minden a helyén, összességében úgy jó, ahogy van. Sok tényezős? Mindenkinek mástól? Vagy csak egyszerűen minden attól függ, hogy hogyan éljük meg, mire helyezzük a fókuszt? Sokfélék vagyunk, más-más területek fontosak, de mi a legfontosabb eleme? Lehet minden…